top of page
Extra.jpeg

Werkwijze

01

Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

We plannen samen een video-kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een half uurtje. Hierbij vertellen jullie wat jullie wensen zijn en waar jullie naar op zoek zijn. Ik vertel het vervolg en wat jullie allemaal van mij kunnen verwachten. Zeggen jullie “JA” tegen mij? Leuk! Dan kunnen we verder naar stap 2.

02

Vragenlijst

Jullie krijgen van mij huiswerk! Geen zorgen, dit zijn geen  enorme lange lijsten of dikke boeken. Maar een vragenlijst over jullie leven. Jullie leven apart én samen. Het is daarom belangrijk dat jullie beide individueel deze lijst invullen. Voor mij is dit een uitgangspunt voor wanneer we verder gaan naar stap 3.

03

Verdiepend gesprek

Tussen de 6 en 4 weken vóór de grote dag kom ik graag een keer bij jullie thuis langs. Tijdens deze afspraak hebben we gesprekken over hoe jullie de bruiloft ceremonie voorstellen, wat jullie willen, wat jullie droomresultaat is, wat jullie voelen, hoe jullie gevoel zal zijn wanneer jullie daar staan die ene speciale dag. Zijn er bijvoorbeeld familie en vrienden die ook iets willen vertellen? Willen jullie kinderen betrekken bij de ceremonie? Kiezen jullie voor live muziek? Etc.

Verder hebben we gesprekken over jullie levens- en liefdesverhaal. Ik wil álles van jullie weten. Bereid je voor op een lange avond vol mooie verhalen en wensen.

04

Vrienden en familie aan het woord

Om jullie verhaal nog meer kracht bij te zetten, vraag ik jullie familie en vrienden voor wat anekdotes. Ik wil namelijk nog veel meer van jullie weten, om een zo persoonlijk mogelijke ceremonie te kunnen creëren. Zodat ik jullie verhaal op de mooiste manier kan teruggeven aan jullie.

05

Voor mij: speech schrijven
Voor jullie: de ceremonie

Ik ga aan de slag voor jullie. Ik werk al jullie wensen uit. Want nu weet ik hoe jullie de ceremonie voor je zien. Ik ga een mooie speech schrijven. Zodat de ceremonie met een lach en een traan, niet te kort en niet te lang zal zijn. Een ceremonie waarbij zowel jullie als de gasten het interessant vinden.

bottom of page