top of page
TiBBH-322.jpg

Over

Ik ben Isa, geboren in het hartje van dé bourgondische provincie van Nederland. Mijn wieg stond namelijk in de Bossche bollen stad. 20 jaar later maakte ik een uitstapje naar een studentenkamer in Nijmegen. Maar uiteindelijk móest ik terug naar Brabant. Dus mijn eerste ‘echte’ woning was daarom te vinden in Breda. Samen met mijn vriend en onze kat vond ik mijn weg weer terug naar mijn thuis-provincie. Onze volgende grote mensen woning; vonden we in de parel van Brabant; Oisterwijk. Je begrijpt het al; ik ben een echte Brabander in hart en nieren, met daarbij ook een lichte Brabantse tongval. Iets waar ik trots op ben, maar dat maakt mij wellicht niet geschikt voor elke ceremonie. Uiteraard wel voor de kei-gezelligste in het zuiden van ons kikkerlandje. Komen jullie nu uit een ander deel van het land? En zijn jullie nu toch nieuwgierig naar mij? Schroom dan absoluut niet om contact met mij op te nemen! Een bakkie koffie kan altijd!

Met mijn 27 jaren jong, ben ik één van de jongste zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker van Nederland. Maar dit doet zeker niet af aan mijn resultaten, in tegendeel! Ik ben enthousiast, zorgzaam, gedreven, zorgvuldig, een tikkeltje naïef en ik geniet van alle kleine dingen om mij heen.

Ik combineer mijn vaardigheden als persoonlijk begeleider in de zorg met mijn ervaring in en liefde voor theater. Dat maakt dat VERBINDEN, SCHRIJVEN en SPREKEN voor mij als een rode draad door mijn leven loopt. Daarnaast heb ik de opleiding tot zelfstandig trouwambtenaar van CR Academy gevolgd.

Met deze kwaliteiten en de juiste bagage waarover ik beschik kan ik jullie liefdesverhalen zo beschrijven zodat jullie mijn speech als een cadeau kunnen ontvangen.

Foto: Alles-Flits

bottom of page